Speziali Fiorentini - Verwen jezelf met onze heerlijke geurlijnen

Natuurlijke douche/badgel
Cherry Blossom

Delicate douche- en badgel gemaakt met oppervlakte-actieve stoffen van plantaardige oorsprong en met Japans kersenbloesem extract met voedende en hydraterende eigenschappen. Japanse kersenbloesem symboliseert een blijvende metafoor voor de kortstondige aard van het leven. Het reinigt op milde wijze de huid waardoor deze aangenaam geurend en zacht wordt.

Natuurlijke bodylotion
Cherry Blossom

Japanse kersenbloesems symboliseren een blijvende metafoor voor de kortstondige aard van het leven. Deze zachte bodycrème hydrateert de huid van het lichaam en laat een frisse en omhullende bloemen- en citrusgeur achter. Bevat toverhazelaarwater, arganolie, vitamine E en extract van Japanse kersen, met hydraterende, herstellende en elastische eigenschappen.

Natuurlijk parfum Cherry Blossom

Een geur met citrus-, bloemige, houtachtige en muskusachtige tonen, gemaakt met alcohol van plantaardige oorsprong. Japanse kersenbloesems symboliseren een blijvende metafoor voor de kortstondige aard van het leven. Het parfumeert zachtjes de huid van het lichaam in alle veiligheid.: Gember en Jasmijn, Citroen en Roze Peper en witte thee.

Natuurlijke douche/ badgel Witte Thee

De gunstige eigenschappen van deze natuurlijke badgel witte thee zijn al sinds de oudheid bekend en gewaardeerd. Witte thee bevat polyfenolen, een krachtige antioxidant die de huid helpt te beschermen tegen schadelijke, vrije radicalen.  Deze heerlijke badschuim met een assertieve en intense geur van witte thee is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Witte thee beschermt, geeft kracht en laat de huid er jong en vitaal uitzien.

Natuurlijke bodylotion Witte Thee

De natuurlijke bodylotion witte thee is uitstekende vloeibare lotion met een wonderlijke geur van witte thee. De gunstige eigenschappen van witte thee zijn al sinds de oudheid bekend en gewaardeerd. Witte thee beschermt, geeft kracht en laat de huid er jong en vitaal uitzien. Een vloeibare crème met een assertieve en intense geur geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Natuurlijk parfum Witte Thee

De gunstige eigenschappen van witte thee zijn al sinds de oudheid bekend en gewaardeerd. Het geeft kleur, beschermt, geeft kracht en schoonheid aan elk huidtype. Een assertieve en intense geur geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Natuurlijke douche/badgel
Gember en Jasmijn

Deze natuurlijke douche- badgel jasmijn en gember is gemaakt volgens de oude traditie van de Italiaanse kruidenleer. Wie kent niet de schoonheid in de kunst uit de oude tijden van Florence. In de renaissance waren artsen en apothekers onderdeel van de kunst. De formule van deze natuurlijke badgel is met de grootste zorg samengesteld met ingrediënten van essentiële oliën van jasmijn en gember die de gel een delicate zoete geur geven. Voor een dagelijkse zijdezachte reiniging die tevens hydrateert en verzorgt. Je huid voelt aangenaam zacht aan.

Extra rijke body cream
Gember en Jasmijn

Een extra rijke body cream die lekker uitsmeert en goed door de huid wordt opgenomen. De anti-oxidante werking van de ingrediënten zorgen ervoor dat je huid langdurig soepel blijft en lekker ruikt.

Heerlijke handcrème
Gember & Jasmijn

 

Een hele mooie rijke handcrème die de huid van de handen voedt en verzorgt. De extracten uit de natuurlijke ingrediënten beschermen je tegen de elementen van alledag,

Parfum
Gember & Jasmijn

 

Voor wie niet genoeg kan krijgen van de subtiele geur van gember & jasmijn is er ook ons parfum. Een heerlijk neveltje om elke dag te gebruiken.

Bad- en doucheschuim Citroen & Peper

 

Door de zachte ingredienten is deze bad en doucheschuim geschikt voor elk huidtype. De tonen van de citroen en rode peper stimuleren, verfrissen, voedt de huid en geeft het nieuwe energie.

Ultra rijke body cream
Citroen & Peper

 

Deze extra rijke body cream is geschikt voor alle huidtype. De crème voelt rijk aan op de huid, smeert lekker uit en laat geen vette residu achter. Houdt de huid vochtig, soepel en ruikt aangenaam.

Handcrème Citroen & Peper

 

Deze heerlijke, goed smeerbare handcrème wordt goed door de huid opgenomen en is geschikt voor alle huidtypes. De crème beschermt de huid van de handen tegen de elementen en houdt de huid soepel.

Parfum Citroen & Peper

 

Voor de liefhebber van deze zachte en subtiele geur is er ons parfum.
Een heerlijke weldaad.