Derbe AntiLuis - natuurlijke bestrijding van luizen

Behandelen - AntiLuis olie

 

Dit is een reinigende olie die het haar wast en die simpel de luizen en de eieren verwijdert. 

Door dit fijne olieproduct wordt de luis opgesloten en zal de luis stikken. Na 10 minuten kan je de olie met warm water er weer uitspoelen 

De luizenolie geeft een verbluffend goed resultaat. Het heeft een aangename geur en maakt de strijd tegen de luizen aanzienlijk makkelijker. 

De olie wast tevens het haar maar laat de hoofdhuid met rust. De olie maakt het haar zacht en soepel en is veilig te gebruiken ook bij kleine kinderen.

Met bijgeleverde luizenkam.

Preventie - Antiluis shampoo

 

AntiLuis shampoo is een geweldige nieuwe generatie shampoo, geproduceerd met ingrediënten uit kokosnoot en maïs. De specifieke essentiële oliën (citroen, bergamot, tijm, lavendel en geranium) maakt deze shampoo effectief in de preventie tegen hoofdluis.

Het zorgt voor een ongunstige omgeving en luizen vestigen zich niet in het haar. De shampoo zorgt dat het haar zacht aanvoelt, glanst en volume heeft. Het ruikt aangenaam voor mensen maar is weerzinwekkend voor de parasiet.

De shampoo kan elke dag gebruikt worden als gewone shampoo.

Preventie - Antiluis spray

 

De Antiluis Spray voorkomt dat er een gunstige omgeving ontstaat voor een volgende plaag. Het bevat een mix van essentiële oliën en azijn, die vormen samen een aangename geur voor de mens, maar zeer vervelende stank voor luizen.

Spray dagelijks op het hoofd, nek en schouders van de kinderen.
De spray is niet vet en laat geen vlekken achter op de kleding.