OlioDerbe - Was je haar eens met olie

Vette roos

Als je last hebt van vette roos heb je baat bij het gebruik van Olioderbe Timo (Tijm). Het versterkt de afweer van de onderhuid. Het heeft een verkoelend effect. De zuiverende werking zorgt voor een herstel van de beschermende laag van je hoofdhuid en helpt de talgklieren te herstellen.

Vet haar

Olioderbe Urtica wordt gebruikt bij vet haar. Brengt de talgklieren weer in balans en bestrijdt de overmatige vetproductie van huid. Het droogt de hoofdhuid niet uit, het zorgt voor een normale stimulatie van de talgproductie, tast de haarvezel niet aan en zorgt voor een natuurlijk evenwicht in de vochthuishouding van de huid.

Normaal haar

De olie van de wonderboom (Ricinus communis) zorgt voor de reinigende werking van deze natuurlijke shampoo. Door de speciale samenstelling verspreidt het product zich gemakkelijk door het haar. Andere ingrediënten zijn onder meer essentiële oliën van tijm, verfrissende menthol en kamfer die de doorbloeding van de hoofdhuid stimuleert.

Beschadigde huid

Olioderbe uovo heeft een voedende, hydraterende en herstellende werking. Het bevat kostbare ei-proteïne, die van nature een herstellende werking heeft. Het wordt aanbevolen wanneer de hoofdhuid uitgedroogd is door verschillende behandelingen. Het wordt voorgeschreven door haarklinieken als ondersteunend product bij handeling van haarproblemen.

Droge roos

Buiten het feit dat droge roos duidelijk zichtbaar is, veroorzaakt het ook nare jeuk en zorgt voor een droog gevoel van de hoofdhuid. Olioderbe Propolis reinigt de huid heel voorzichtig, waardoor de irritatie afneemt en herstelt de vochthuishouding van de huid optimaal.

Beschadigd haar

Voor een beschadigde hoofdhuid en behandeld haar.

Een gericht reinigende olie voor de gevoelige hoofdhuid; zorgt voor verlichting bij schade aan de huid. De olie kalmeert de irritatie van de hoofdhuid die is ontstaan door gebruik van agressieve vloeistoffen.