Derbe Miscellaneous - nog meer fantastische producten

Superrrrr conditioner

 

Deze super conditioner is een onmisbaar product voor het haar en de hoofdhuid. De conditioner versterkt de natuurlijke beschermlaag van de hoofdhuid (hydrolipiden) en de zuurgraad, voedt het haar en zorgt ervoor dat het haar glanst. Het neutraliseert de statische elektriciteit van het haar. De conditioner geeft kracht en volume aan fijn haar. Deze conditioner beschermt tegen structurele verarming van het haar, zoals gespleten haarpunten. Het beschermt de hoofdhuid tegen agressieve stoffen uit het milieu. De hoofdhuid wordt tevens beschermd tegen agressieve wasmiddelen.

GelCollagene

Haargel met collageen voor beschadigd haar repareert beschadigde haarschubben en gespleten haarpunten. Een flexibele versteviger dat het haar zacht en soepel houdt.
Haargel met collageen is verrijkt met soja proteïnen dat het haar verstevigd en ondersteunt de keratine structuur van het haar.

  • Het haar wordt beschermd tegen klimaat invloeden en lucht vervuiling
  • Geeft volume, structuur, volume aan futloos haar
  • Bestrijdt gespleten haarpunten en laat het haar glanzen zonder de kleur te beïnvloeden
  • Respecteert de zuurgraad van de huid, irriteert de huid niet
  • Eenvoudig uit te spoelen

Anti-Age Shampoo

Shampoo perfect white bevat oplichtende pigmenten die de ongewenste gele gloed wegneemt. Het haar wordt witter en krijgt meer glans. De kleur violet zorgt voor het neutraliseren van de kleur gele gloed in het haar. Bij regelmatig gebruik verdwijnt de gele gloed en wordt het haar helder wit. Shampoo perfect white versoepelt en verstevigd het haar en zorgt voor meer volume dank zij de verzorgende eigenschappen aminozuren onttrokken uit rijst en extracten van venushaar en malva (kaasjeskruid). Resultaat: het haar ziet er glanzend en natuurlijk uit en krijgt zijn oorspronkelijke glans terug.

Ook zeer geschikt voor het onderhouden van geblondeerd haar en asblond haar.