Babyhaar

Gepubliceerd op 26 januari 2021 om 17:30

Babyhaar

Een baby kan worden geboren met een enorme haardos of slechts met een paar warrige sprieten. Binnen de eerste zes maanden valt dit haar meestal weer uit en maakt het plaats voor sterker haar. Vaak komt het voor dat een heel ander soort haar en kleur terugkomt. Ouders raken vaak in paniek als dit haar uitvalt omdat er gedacht wordt dat dit iets onnatuurlijks is maar wees gerust, zo gaat het later ook met de melktandjes, het hoort erbij en het heeft zeker te maken met hormoonsveranderingen.

 

 

Kale plekjes op de achterhoofden krijgen de baby’s wanneer ze net iets te lang op de rug liggen tijdens het slapen, dus zou het heel goed zijn om ze na het slapen even op de buik te leggen, dit voorkomt kale plekjes en het platter worden van de achterkant van het hoofdje.

Als uw kindje op de leeftijd van twee nog steeds kaal is, dan is dat iets anders en kan dit duiden op een dieetprobleem of een ander gezondheidsprobleem dus dan moet u echt even naar de huisarts, als deze het al niet eerder heeft opgemerkt.

 

 

Voor de verzorging van het babyhaar hebben we ‘Baby Derbe delicate shampoo’ dat tegelijkertijd een zacht badschuim is. Het product hydrateert de babyhuid door de toegevoegde rijst proteïne en geeft de huid en het haar een beschermende werking. De shampoo reinigt heel zachtjes de huid en het haar van je kindje en het prikt niet in de oogjes. De speciale behandeling van de gebruikte natuurlijke rijst eiwitten zorgt ervoor dat er geen allergische reacties op de huid ontstaan. De reinigende werking komt van de kokosnoot. Het zachte badschuim ruikt heel lekker en heeft een pH die gelijk is aan de huid.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.