Aroma Derbe - Je eigen Wellness thuis

Massageolie

met essentiële oliën

 

Bij een gevoel van Welness kan een overheerlijk massageolie niet ontbreken.  Deze olie bevat onder meer olie van munt, citroen en salie. Deze zorgen voor een diepe ontspanning en een fris gevoel. Door de vitamine E, de jojoba olie, almandelolie en druivenpitolie wordt de natuurlijk balans van de huid herstelt.

Ontspannende badgel

met essentiële oliën

 

Een frisse en energieke badgel. Het verlaagt de stress en verjaagt de vermoeidheid. Het is verrassend zacht en verfrissend. Ingrediënten zoals de essentiële oliën uit munt, citroen, salie en tijm zorgen voor een zachte reiniging. Deze badgel zorgt voor een geweldige ontspanning van je lichaam.

Sublieme bodylotion

met essentiële oliën

 

Een lotion voor lichaam en geest. De frisse hydratering komt door de munt. De bodylotion is rijk aan essentiële oliën uit munt, citroen en salie. Daarnaast bevat het onder meer shea butter wat een natuurlijke beschermer en heler voor de huid is.

Vitaliserende shampoo

met essentiële oliën

 

Een zachte, reinigende shampoo, ideaal voor alle haartypes. Het reinigt het haar grondig, geeft een aangenaam gevoel van welzijn en het verzacht de hoofdhuid. De frisse geuren zorgen voor een krachtig gevoel aan het begin van je dag.

Glanzende conditioner

met essentiële oliën

 

Deze natuurlijke glanzende conditioner is pure wellness voor je haar.  Het bevat een hoge concentratie Argan olie. Deze olie wordt ook wel 'vloeibaar goud' genoemd en bevat een hoge hoeveelheid vitamine E. De olie voorkomt gespleten haarpunten en maakt pluizig haar weer zacht en soepel. Met deze glanzende conditioner wordt je haar zijdezacht en is makkelijk door te kammen.

 

Andere aanwezige essentiële oliën zijn: Mint; voor een sensationele frisse geur.

Lemon; kalmeert en herstelt. Salie; ontspant, zuivert en reinigt.